Terug

Mevr. M.A.T. (Aggie) Savelkoul

Psychologisch Medewerker
Aggie Savelkoul, psychologisch medewerker

T: 088 755 7473

E:

Aandachtsgebieden

  • Intelligentie-onderzoek
  • neuropsychologisch onderzoek
  • sociaal-emotioneel onderzoek

Polikliniek en afdeling

Biografie

Aggie Savelkoul is sinds 1997 werkzaam als Psychologisch Medewerker (PM) binnen het UMC Utrecht. Aanvankelijk was zij aangesteld op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Sinds april 2012 werkt zij op de afdeling Psychiatrie, vanwege het samengaan van de afdelingen kinder- en jeugd en volwassen psychiatrie. Zij is verbonden aan ‘Acuut en Intensieve zorg’ en ‘Diagnostiek en vroege psychose’.

Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van Psychologisch Onderzoek, waarvan intelligentie-onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en sociaal-emotioneel onderzoek deel uitmaken.

Daarnaast is zij coördinator van de Testotheek, waarbinnen al het testmateriaal, bestemd voor psychologisch onderzoek (en deels psychiatrisch onderzoek) is opgeslagen.

Tevens is zij betrokken bij de begeleiding van GZ-opleidelingen en van stagiaires Psychologie.

Voorafgaand aan haar aanstelling binnen het UMC Utrecht was Aggie meerdere jaren werkzaam als groepsleidster binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie (‘Welterhof’) en als Psychologisch Medewerker binnen de bedrijfsgezondheidszorg (BGC Amsterdam) en bij de geheugenpoli van het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM).

Gedurende een aantal jaren zat zij in het bestuur van de VVP (Vereniging van Psychodiagnostisch Werkenden), waarvan zij lid is en waar zij nascholingscursussen volgt.