Terug

Pers

Team Nieuws is onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie. Naast het UMC Utrecht verzorgen wij ook de persvoorlichting voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Hubrecht Instituut. Op dit deel van de website informeren wij journalisten en andere mediavertegenwoordigers op het gebied van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Ook vindt u hieronder de relevante contactgegevens. 

Contact

Piketlijn (24/7)

Buiten kantooruren zijn wij altijd bereikbaar op onze

piketlijn: 088 75 550 00.

U kunt uw vragen ook mailen naar press@umcutrecht.nl.

Woordvoering

Voor alle mediavragen neemt u op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur contact op met de woordvoerders van het UMC Utrecht, Wilhelmina Kinderziekenhuis en Julius Centrum.

Eric Trinthamer, sr. woordvoerder

Joris Prinssen, sr. woordvoerder

Sanne Hermans, jr. woordvoerder

Contact voor niet-journalisten

Bent u geen journalist, dan kunt u uw vragen richten aan: info@umcutrecht.nl of bellen naar het algemeen nummer: 088 755 5555.

Routebeschrijving

Het bezoekadres van Team Nieuws is Kamer C02.212, Heidelberglaan 110, 3584 CX, Utrecht. Bij de hoofdingang loopt u rechtdoor (voorbij de winkels en de apotheek aan uw linkerhand), door de klapdeuren, voorbij de liften en vervolgens de eerste gang rechts. Vanaf hier volgt u de blauwe borden met wit opschrift 'marketing & communicatie'.

Huisregels voor media in het UMC Utrecht

Onze services

  • Wij faciliteren media en onze medewerkers in de voorbereiding en begeleiding van interviews;
  • We bieden assistentie bij het leveren van kennisbronnen met betrekking tot voor het UMC Utrecht relevante onderwerpen op het gebied van zorg, geneeskunde en biomedische wetenschappen;
  • Wij bieden informatie over vergoeding informatieverzoek i.h.k.v. WOB.
    Lees hier over de uitvoeringsregeling WOB