Terug

Videoconsult

Videoconsult

Een videoconsult is een afspraak met uw behandelaar via uw eigen computer, laptop, tablet of smartphone. U kunt dit doen op een eigen gekozen plek, bijvoorbeeld op uw werk of thuis. 

Uw videoconsult uitklapper, klik om te openen

Voor een videoconsult maakt u een afspraak op de polikliniek op de manier zoals u gewend bent. U vindt de afspraak in het patiëntportaal Mijn UMC Utrecht. Klik bij de afspraak op 'Start videoconsult' om uw videoconsult te starten.

Wij maken hiervoor gebruik van MS Teams. MS Teams werkt met een veilige verbinding en het gebruik van MS Teams is voor u gratis. 

Vanaf 24 maart videoconsult via MS Teams
Vanaf woensdag 24 maart maakt het UMC Utrecht gebruik van MS Teams voor het houden van videoconsulten. U kunt, zoals u gewend bent, nog steeds het videoconsult starten via het patiëntportaal Mijn UMC Utrecht. Voor u als patiënt verandert alleen het uiterlijk van de videoconsult-omgeving. Op deze pagina vindt u alle informatie over houden van een videoconsult via MS Teams.

Een videoconsult met uw zorgverlener

Uw videoconsult voorbereiden uitklapper, klik om te openen

Hebt u vragen? uitklapper, klik om te openen

Voor vragen over het houden van een videoconsult kunt u terecht bij onze patiënthelpdesk: 088 75 688 90 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur). Hebt u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met de polikliniek. 

Stel uw vraag per e-mail 

Let op: stel hieronder alleen uw vraag als het over het opstarten van een videoconsult gaat. Voor vragen over uw afspraak kunt u contact opnemen met de polikliniek. 

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.