Terug

Kindercardiologie / kinderhartchirurgie

Kindercardiologie / kinderhartchirurgie

Als uw kind is doorverwezen naar het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen, dan komt u op de polikliniek kindercardiologie / kinderhartchirurgie voor een bezoek bij de kindercardioloog. Op de polikliniek vinden de (controle)bezoeken bij de kindercardioloog plaats.

Contact uitklapper, klik om te openen

Wilt u een afspraak maken of hebt u vragen?

Polikliniek Kindercardiologie / kinderhartchirurgie

Telefoonnummer: 088 75 547 00 De polikliniek is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur.
Overige contactgegevens

Hebt u vragen over de planning van een operatie of hartkatheterisatie?

088 75 547 04

Voor acute hulp

Is uw kind onder behandeling in het Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen en is er een acuut levensbedreigend probleem? Bel dan 112

Buiten kantooruren

Vraag de telefonist of hij u doorverbindt met de dienstdoende arts-assistent kindergeneeskunde. Zij kunnen laagdrempelig overleggen met de dienstdoende kindercardioloog.

Route uitklapper, klik om te openen

Volg vanaf de hoofdingang van het WKZ route U vindt de polikliniek cardiologie / hartchirurgie in het WKZ op de eerste etage, receptie 14. De polikliniek is bereikbaar via de 'blauwe liften'. Deze liften zijn links van u na binnenkomst via de ingang bij de parkeerplaats. Volg daarna de borden 'Poliklinieken'. naar de poliklinieken. U vindt de polikliniek bij receptienummer .

Wachttijden uitklapper, klik om te openen

Laatst bijgewerkt: 12-10-2020

Toegangstijd polikliniek Kindercardiologie / kinderhartchirurgie: 2 weken

Belangrijk

Dit is de gemiddelde wachttijd. De wachttijd kan per patiënt verschillen. Het is afhankelijk van de reden voor verwijzing.

Meer informatie over wachttijden

Meer weten uitklapper, klik om te openen

Voor meer informatie over aangeboren hartafwijkingen, onderzoeken en behandelingen kunt u deze websites bekijken. Wilt u meer informatie over belangenbehartiging en de rechten van u en uw kind? Dan kunt u terecht op de website van Stichting Kind en Ziekenhuis en het WGBO.

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.