Terug

Zwangere zaterdag

Coronavirus (COVID-19)
update Zwangere Zaterdag 2020

In verband met onze maatregelen om het risico van verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te minimaliseren, hebben wij eerdere edities van de Zwangere Zaterdag van 2020 moeten afzeggen.

Helaas zijn wij genoodzaakt om de Zwangere Zaterdag in de vorm die jullie van ons gewend zijn voor geheel 2020 af te zeggen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe vorm, wellicht op een meer digitale wijze. U wordt hierover geïnformeerd zodra hier meer bekend over is.


De Zwangere Zaterdag is voor iedereen die meer wil weten over zwanger worden en zijn, bevallen, de kraamtijd en alles wat hierbij komt kijken. Bezoekers aan de Zwangere Zaterdag kunnen presentaties bijwonen en de markt bezoeken.

Zwangere vrouw met kind

Inloopspreekuren

Gedurende de dag zijn er inloopspreekuren bij de verloskundige of lactatiekundige. 

Rondleiding

Het is mogelijk een kijkje te nemen op het verloscentrum. Gedurende de dag worden er verschillende rondleidingen gegeven.

Presentaties

Als u zwanger wilt worden of bent komen er  veel nieuwe dingen op u af waar u ongetwijfeld ook veel vragen over hebt. Tijdens deze dag geven experts in verschillende presentaties informatie over onder andere de begeleiding van uw zwangerschap, voeding tijdens de zwangerschap, de bevalling, pijnbestrijding tijdens de bevalling, borstvoeding en kolven en nog veel meer.

TIP: het aanbod van de presentaties is zeer uitgebreid. Wij raden u daarom aan de Zwangere Zaterdag twee keer te bezoeken!

Informatiemarkt

En dat is nog niet alles, want op de uitgebreide informatiemarkt vindt u nog meer praktische informatie van regionale en landelijke organisaties en bedrijven. Hier heeft u ook de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over bepaalde producten en u kunt er producten kopen. Een pinautomaat is in de centrale hal van het WKZ aanwezig.

Vanaf 10.00 uur bent u welkom. Het programma duurt tot 15.00 uur. 

De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Neem gerust iemand mee. 

U kunt gebruik maken van de koffiecorner in het WKZ. Hier kunt u betalen met uw pinpas.

Impressie van de Zwangere Zaterdag

Locatie & routebeschrijving

Er vinden op dit moment werkzaamheden plaats rond het WKZ. U kunt parkeren in de personeelsgarage, parkeergarage Noord (Lundlaan 1). Volg hiervoor de borden 'Gratis Parkeren'.

Waar moet ik zijn bij het WKZ?

Route Zwangere Zaterdag

Contact en vragen