Terug

Reumatologie

Op de polikliniek reumatologie kunt u terecht voor een diagnose en behandeling van kinderen met gewrichtsklachten.

Mijn patiënt doorverwijzen

Bijzonder aan de polikliniek

  • De reumatoloog heeft de mogelijkheid om op de polikliniek een kinderfysiotherapeut die gespecialiseerd is in jeugdreuma, mee te laten beoordelen.
  • Naast de spreekuren overdag is het ook mogelijk om op dinsdagavond de polikliniek te bezoeken.
  • We hebben met meerdere kinderreumatologen tegelijkertijd spreekuur op de polikliniek. Hierdoor is het mogelijk dat een andere reumatoloog meekijkt, als dit nodig is.
  • Ook kan de reumatoloog een arts van een ander specialisme direct raadplegen,  zoals de  kindernefroloog, kinderlongarts en kindermaag, darm en leverarts.

Contact

Wilt u een afspraak maken? De polikliniek reumatologie is telefonisch bereikbaar op:

088 75 540 75

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Als u een afspraak wilt maken op de polikliniek reumatologie, hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Acute hulp

Als er zich tijdens de behandeling van de aandoening van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek reumatologie  en buiten kantooruren met uw huisarts. Deze verwijst u dan zo nodig door naar de afdeling spoedeisende hulp. Belt u alleen naar de polikliniek als de klacht of vraag te maken heeft met de reden waarom uw kind bij ons behandeld wordt. Neemt u voor andere zaken contact op met uw huisarts.

Route

U komt via de ingang binnen naast de parkeerplaats. U neemt de lliften aan uw linker kant naar de eerste verdieping en volgt de borden "poliklinieken". De polikliniek reumatologie heeft receptie nummer 4.

Bezoek aan de polikliniek tijdens COVID-19

Wachttijden

Laatst bijgewerkt: 12-10-2020

Toegangstijd polikliniek Reumatologie:  geen 

Belangrijk

Dit is de gemiddelde wachttijd. De wachttijd kan per patiënt verschillen. Het is afhankelijk van de reden voor verwijzing.

Tips voor het gesprek

Om samen met de arts te beslissen welk onderzoek of behandeling het beste bij u past, kan het helpen de '3 goede vragen' te stellen. Deze vragen zijn:

  • Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van die mogelijkheden?
  • Wat betekent dat in mijn situatie?

3 goede vragen