Terug

Diëtetiek

Diëtetiek

Polikliniek

De diëtist is de specialist op gebied van voeding en diëten. Een dieet kan een bijdrage leveren aan het voorkomen of behandelen van de ziekte of klachten van uw kind. De diëtist geeft een persoonlijk advies en ondersteunt u en uw kind bij de uitvoering van het dieetadvies.

Contact uitklapper, klik om te openen

Voor een afspraak op de polikliniek diëtetiek, heeft uw kind een verwijzing nodig van een medisch specialist werkzaam in het WKZ.

Polikliniek Diëtetiek

Telefoonnummer: 088 755 66 09 Email adres: dietetiek@umcutrecht.nl Het secretariaat is bereikbaar op maandag van 09.00 - 12.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat.

Route uitklapper, klik om te openen

De spreekkamers van de diëtisten zijn verspreid over de poliklinieken in het ziekenhuis. Op de schriftelijke afspraakbevestiging of op de afsprakenkaart kunt u zien op welke locatie u en uw kind verwacht worden.

Wachttijden uitklapper, klik om te openen

Meer informatie over wachttijden

Onze zorgverleners uitklapper, klik om te openen

Op de polikliniek zijn verschillende diëtisten werkzaam met eigen specialisaties en aandachtsgebieden. Wij streven ernaar dat uw kind behandeld wordt door een diëtist die gespecialiseerd is in de ziekte of de klachten waarvoor uw kind in het WKZ  komt.  

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.

Contact

Afspraken

Afspraken en wachttijden

Patiëntgegevens

Voor professionals

Praktisch