Terug

Schisiscentrum

Schisiscentrum

Centrum

In het schisiscentrum kunt u terecht voor onderzoek, diagnose en behandeling van uw kind met schisis. Schisis heeft gevolgen voor het uiterlijk van het kind. Schisis kan ook gevolgen hebben voor het gehoor, de spraak, de neus, de ontwikkeling van de kaak, het gebit en de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Dit betekent dat verschillende specialisten en deskundigen nodig zijn bij de behandeling van het kind met schisis. Door deze multidisciplinaire (verschillende specialisten en deskundigen) aanpak kunnen wij samen met u, uw kind de best mogelijke zorg en behandeling geven.

Contact & route uitklapper, klik om te openen

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 - 12.00 uur via telefoonnummer: 088 75 535 94

Voor dringende zaken kunt u op de overige werkdagen contact opnemen met de schisiscoördinator of verpleegkundig specialist van het schisisteam via telefoonnummer: 088 75 540 70

In de avonden en in het weekend kunt u bij dringende zaken contact opnemen met de dienstdoende arts-assistent plastische chirurgie via het algemene telefoonnummer: 088 75 555 55.

Contact per e-mail

U kunt ons bij niet spoed vragen ook een e-mail sturen: schisiskinderen@umcutrecht.nl.

Contact per e-consult

Wanneer uw kind onder behandeling is in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, hebt u de mogelijkheid om een e-consult te sturen via het patiëntportaal.

Route en parkeren

De schisispolikliniek bevindt zich op de 1e verdieping. U kunt zich melden bij de baliemedewerkers van poli Rood. 

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.

Contact

Afspraken

Afspraken en wachttijden

Patiëntgegevens

Voor professionals

Praktisch