Terug

Exposanten Zwangere Zaterdag

Exposanten Zwangere Zaterdag

Het WKZ geboortecentrum; verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden, anesthesioloog, lactatiekundigen en ons cursusaanbod, is met meerdere informatiekramen aanwezig. Aan de kraam kunt u uw vragen stellen en informatie ontvangen van onze deskundigen. Daarnaast zijn er bedrijven vermeld op deze pagina met een kraam aanwezig.

Wilt u exposeren op de Zwangere Zaterdag? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie. 

KMN Kind & Co uitklapper, klik om te openen

Kind & Co biedt al 40 jaar kinderopvang. Naast opvang op kinderdagverblijven bieden we ook peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Alles wat we doen staat in dienst van de kinderen. Accommodatie, speelgoed, activiteiten en de professionele begeleiding: alles draagt bij aan de optimale ontwikkeling. Door creativiteit, aandacht en het stimuleren van de ontwikkeling kunnen kinderen bij ons zichzelf zijn. Plezier hebben in een vertrouwde en veilige omgeving: daar gaat het om!

Newtonbaan 7

3439 NK Nieuwegein

030-6958469

info@kmnkindenco.nl

www.kmnkindenco.nl

MomMoves uitklapper, klik om te openen

Mom Moves: flexibel buitensporten tijdens en na je zwangerschap in het Griftpark, Wilhelminapark en Park Oog in Al!

Ben je zwanger, net bevallen of al een poosje moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken, onder begeleiding van professionele trainers.  Zij weten precies wat je allemaal kunt doen als je zwanger of net bevallen bent. Onder begeleiding van onze deskundige trainers doe je samen met maximaal 15 andere aanstaande of kersverse moeders oefeningen voor conditie en kracht. Doordat de groep niet te groot is, is er voor iedereen persoonlijke aandacht. Je niveau maakt niet uit: Mom Moves is voor iedereen.

Gratis proefles? Neem dan contact op.

info@mommoves.nl

www.mommoves.nl

www.facebook.com/mommoves

Kinderopvang voor Ouders uitklapper, klik om te openen

Zoek jij opvang? Ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken? Dan is Kinderopvang Door Ouders (KDO) wellicht iets voor jou. Kinderopvang door ouders is een erkende vorm van opvang, waarin jij de zorg voor jou kind met andere ouders deelt. Daardoor blijf je direct betrokken en draag je bij aan de ontwikkeling van jou kind in de eerste levensjaren. Utrecht kent 5 KDO’s. Ieder met zijn eigen karakter. Voor meer informatie bezoek kinderopvangdoorouders.nl of kom langs onze stand op de zwangere zaterdag.

 www.kinderopvangdoorouders.nl

Babydraagconsulent van Draagkracht Utrecht uitklapper, klik om te openen

Babydragen in een draagdoek of draagzak is heel fijn, handig en goed voor de hechting en rust van ouders en kindje. Het kan helpen tegen krampjes, veel huilen of gewoon om lekker te slapen. Je hebt je kindje veilig bij je en je handen vrij, ook onderweg.

Er zijn veel systemen om je kindje te dragen. Ik ben een geschoolde babydraagconsulent en op woe/vr/zat in onze gezellige Draagkracht Utrecht winkel aanwezig om je te helpen passen en kiezen. We hebben ook een gezellige voedhoek.

Draagkracht zit vlakbij Neude op de Loeff berchmakerstraat 9 in Utrecht, je kan er tijdens winkeltijden terecht en voor advies en pasconsult kun je langskomen zonder afspraak op wo/vr/zat. Kijk ook op onze facebook pagina 

Helaas zijn we niet aanwezig op de markt tijdens de Zwangere Zaterdag. U kunt een flyer vinden in de goodiebag die u bij binnenkomst ontvangt en uiteraard bent u van harte welkom in de winkel!

Rosalie Fournier

draagkrachtutrecht@gmail.com

www.facebook.com/draagkrachtutrecht/

Kinderopvang Vriendjes uitklapper, klik om te openen

Vriendjes kinderopvang heeft 9 locaties verdeeld over Utrecht, De Bilt, Zeist, Houten en Maartensdijk. Met flexibele opvangmogelijkheden sluiten we optimaal aan op het werkrooster van ouders. Dat is prettig voor ouders met kantooruren, maar nog veel prettiger voor mensen die in de zorg of het onderwijs werken. Zij betalen alleen voor kinderopvang die zij daadwerkelijk nodig hebben. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vriendjes.nl of door even langs te komen op één van onze locaties!
info@vriendjes.nl
www.vriendjes.nl

Infacol uitklapper, klik om te openen

Infacol is een effectief medisch hulpmiddel en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Gebruik Infacol voor elke voeding en gedurende een aantal dagen voor een goed resultaat. Infacol zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door je baby als lucht kunnen worden afgevoerd. Infacol is volledig gericht op het kwijt raken van vastzittende lucht zonder de natuurlijke ontwikkeling van het darmstelsel op enigerlei wijze te beïnvloeden.

www.infacol.nl

Sudocrem uitklapper, klik om te openen

Sudocrem is het meest verkochte middel tegen luieruitslag in Nederland. Sudocrem verzacht, beschermt en ondersteunt de kwetsbare babyhuid. Sudocrem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt op deze manier om de billetjes van uw baby te beschermen tegen prikkelende invloeden van buitenaf. Bovendien verzacht Sudocrem de ruwe, schrale of geprikkelde huid.

www.sudocrem.com

Tasectan uitklapper, klik om te openen

Tasectan is een nieuw  effectief* medisch hulpmiddel tegen diarree dat de fysiologische functies van de darmwand herstelt. Het is bovendien het eerste én enige middel dat diarree bij de oorzaak aanpakt.

www.tasectan.nl

Vrienden van het WKZ uitklapper, klik om te openen

We willen dat kinderen het in het WKZ zo prettig mogelijk hebben. Kunnen spelen als ze dat willen. Kunnen lachen als dat kan. We willen dat ze zich, ondanks hun ziekte, een beetje thuisvoelen. Eigenlijk is al ons werk maar op één ding gericht: een ziek kind zo veel mogelijk kind laten zijn.

www.vriendenumcutrecht-wkz.nl

Partou Kinderopvang uitklapper, klik om te openen

Vriendjes zijn vitamientjes. Ze zijn goed voor onze gezondheid, maken ons gelukkiger en helpen ons zelfverzekerd in het leven te staan.

Ook baby’s zetten al vroeg stapjes in het maken van vriendschap. Als je baby naar je lacht of een beweging nadoet, oefent je kind in het leggen van contact.

Op ons kinderdagverblijf helpen we je baby elke dag een stapje verder. Zodat ze, als ze wat groter zijn, gemakkelijk vriendjes maken en vriendjes houden.

De eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Vind een kinderdagverblijf bij jou in de buurt.

Curanol uitklapper, klik om te openen

Voor de verzorging van de huid rond de anus.

www.curanol.nl

ZINkraamzorg uitklapper, klik om te openen

Of het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is ongelooflijk belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doet ZiNkraamzorg er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Elke dag beleven wij nieuw leven. Kraamzorg is het mooiste vak ter wereld!

Met meer dan zeshonderd kraamverzorgenden en vele andere collega’s werken we nagenoeg in het hele land. Daarmee is ZiNkraamzorg een van de grotere aanbieders van kraamzorg in Nederland. Maar dat is niet hetzelfde als ‘groot en log’! We zijn lokaal verankerd en betrokken. Onze kraamverzorgenden komen uit dezelfde buurt als onze gezinnen en kennen de verloskundigen persoonlijk. Dat maakt de zorg die ouders krijgen soepel en prettig. En is meer zorg nodig? We hebben onze eigen lactatiekundigen en kennen aanvullend zorgaanbod in de regio op ons duimpje.

Wil je persoonlijk kennismaken met ZiNkraamzorg? Kom dan even langs bij onze stand op de Zwangere Zaterdag of ga naar www.zinkraamzorg.nl.

0348-436010

info@zinkraamzorg.nl

www.zinkraamzorg.nl

Oh Baby Photography uitklapper, klik om te openen

Lieve toekomstige papa en mama,

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Nog maar heel even wachten tot jullie je kindje mogen verwelkomen. Wat een heerlijke en bijzondere tijd gaan jullie tegemoet.

Dat eerste lachje, de knuffelmomentjes samen in bed, je kindje voor het eerst in een badje doen..  momenten om nooit te vergeten. Zijn jullie op zoek naar een professioneel fotograaf om jullie (eerste) momenten samen voor altijd vast te laten leggen? 

Ik ben Kiri Pruntel van Oh Baby Photography. Ik wil graag jullie verhaal in beeld te brengen, om fysieke herinneringen voor later te creëren over hoe het écht was tijdens deze prachtige periode. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen. Of je nou op zoek bent naar een newborn shoot, babyfotografie of een zwangerschapsfotograaf; iedere shoot doe ik met veel liefde, tijd en aandacht.

Als professioneel fotograaf én moeder heb ik alle expertise en feeling in huis om jullie verhaal op een liefdevolle manier te vertellen. Het resultaat is altijd een prachtige serie beelden, om voor altijd te kunnen koesteren.

Let’s make these memories last.
 

hello@ohbabyphotography.nl

www.ohbabyphotography.nl

Vegro verpleegartikelen BV uitklapper, klik om te openen

Alles voor uw kleintje

Bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen zoals borstkolven, bedverhogers en babyweegschalen. Vegro biedt het grootste Medela assortiment van Nederland. Vegro geeft persoonlijk advies, uitgebreide instructies en ontzorgt tijdens de zwangerschap en kraamperiode.

Kijk op www.vegro.nl of bel 0800 - 2 88 77 66 (gratis) voor het uitgebreide assortiment, de adressen en openingstijden van onze winkels. 

0800-2887766

www.vegro.nl

Ronald McDonald huiskamer uitklapper, klik om te openen

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. De meeste Huizen staan op loopafstand van het ziekenhuis, zodat ouders binnen een paar minuten bij hun zieke kind kunnen zijn. Sommige Huizen zijn zelfs bovenop het ziekenhuis gevestigd. Dat het Huis zo dichtbij is, geeft niet alleen ouders, maar ook kinderen een veilig gevoel. 

088-2219000

info@kinderfonds.nl

www.kinderfonds.nl

KIKA uitklapper, klik om te openen

De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Meer specifiek streeft KiKa naar:

 1. Verhoging van de genezingskans.
 2. Verbetering van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief waar mogelijk).
 3. Vermindering van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

0900-4000888

info@kika.nl

www.kika.nl

3dscanenprint uitklapper, klik om te openen

Zwanger zijn is een bijzonder periode in je leven.
Je krijgt het besef dat er een mini persoontje in ontwikkeling is...
Het veranderd je lijf, je ziet jezelf in de spiegel maar het is anders dan je gewend bent. Jij bent nieuwsgierig naar je kindje maar ook hoe je eigenlijk nu uit ziet.
Het is mogelijk om dit vast te leggen en een prachtig evenbeeld van je buik te maken middels een 3D scan.
 info@3dscanenprintbreda.nl

www.3dscanenprint.nl

Kindergarden uitklapper, klik om te openen

Hoogwaardige kinderopvang met doordacht pedagogisch beleid
Baby, dreumes, peuter… Kinderen ontwikkelen zich snel. Vooral de eerste vier jaar. In deze
periode wordt de basis gelegd voor een leven lang ontwikkeling. Sociaal gedrag, taal, natuur,
creativiteit: Kindergarden stimuleert kinderen om zichzelf en de wereld om hen heen te
ontdekken. Individueel en samen met leeftijdsgenootjes. In een veilige, vertrouwde en
liefdevolle omgeving.

Pedagogisch programma
Zelfvertrouwen en een open positieve houding: dat is wat we kinderen mee willen geven. Kinderen die goed in hun vel zitten, zijn immers beter in staat kennis op te doen en vaardigheden te leren die ze later nodig hebben. Ons pedagogisch programma Wereldwijs voorziet daarin.

Benieuwd hoe wij kinderopvang zien?
We vertellen u graag over onze aanpak, onze visie en ons pedagogisch programma.  Kom eens
vrijblijvend een kijkje nemen in een van de vestigingen bij u in de buurt. U bent van harte welkom!            
          
Bel voor een afspraak:

020-4235422

of meld u aan via onze website:

www.kindergarden.nl

RiFresh uitklapper, klik om te openen

RiFresh maakt unieke en handgemaakte producten voor de babykamer. Van dekentjes, tot badcapes, luiermandjes en aankleedkussenhoezen. Daarnaast maak ik ook speenkoorden, bijtringen en wagenspanners met onder andere houten en siliconen kralen.Een houten babygym en een tipi mogen ook niet ontbreken in de babykamer. Uiteraard alles verantwoord en veilig voor je baby! Met een ruime voorraad aan stoffen en keuze uit meer dan 30 kleuren, zit er vast iets bij naar jou smaak en stijl.
06 349 346 11

rian@rifresh.nl

www.rifresh.nl

Yoga-Life uitklapper, klik om te openen

Zwangerschapsyoga complete  – en compacte cursussen
 
Onze cursussen zwangerschapsyoga zijn praktisch, compleet en ervaringsgericht.
De meeste verzekeraars vergoeden onze zwangerschapsyoga (dus check je polis).
Wij geven complete 12 -weekse cursussen en compacte 1-daagse cursussen: de 1-daagse cursus zwangerschapsyoga.
 
Waarom zwangerschapsyoga?
Tijdens de periode van zwangerschap en bevalling is het belangrijk lichaam en geest in balans te houden. Deze cursus biedt een compleet programma van 12 yogalessen en 1 speciale themadag om je optimaal te ondersteunen tijdens de zwangerschap en je goed voor te bereiden op de bevalling. Onderzoek wijst uit dat yoga stress tijdens de zwangerschap en bevalling vermindert.
 
Tijdens de cursus komt o.a. aan bod:
– Verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken
– Ontwikkeling lichaamsbewustzijn; luisteren naar je lijf en erop vertrouwen
– Houdingen die het lichaam soepel en sterk maken of houden
– Tips en oefeningen die helpen ongemak, pijn, angst en kwaaltjes te verminderen of op te vangen
– Contact maken met je kindje(s)
– Thema’s die tijdens de 1-daagse themadag worden behandeld: de kracht van de adem, ontspannen, weeën opvangen en yoga perstechniek, massage, pijn en adem, bekkenbodem en fases bevalling.
 
Over de docente Marjolein Seegers is ervaren, gediplomeerd en erkend zwangerschapsyoga docente. Daarnaast is zij gediplomeerd Hatha yogadocente en mindfulness trainster. Zij is zelf moeder van twee kinderen - en weet dus ook uit eigen ervaring hoe de fases van zwangerschap, geboorte en herstel erna verlopen.
 
Leslocaties zwangerschap yogalessen op donderdagavond van 20.00-21.15 uur in Rijnsweerd (Utrecht-Oost). De compacte 1-daagse cursus is in onze eigen sfeervolle yogastudio, aan de Jachtlaan 15 in Bilthoven
Docente: Marjolein Seegers
www.yoga-life.nl

info@yoga-life.nl
 

Nicole Langen Fotografie uitklapper, klik om te openen

Jullie verwachten een baby! Van harte gefeliciteerd. Deze periode zal voorbij vliegen, en voor je het weet mag je je kleine in je armen vasthouden.

Ik ben Nicole Langen, lifestyle fotograaf & visual storyteller.

Ik houd me bezig met het vertellen van het verhaal van de liefde in foto’s.  De foto’s die mijn hart een sprongetje doen maken zijn de foto’s van ongedwongen, pure momenten. Fotomomenten die je raken in deze hectische tijd waarin we leven. Soms zijn het de kleine dingen: het babyhandje in de jouwe, de sproetjes op zijn neus, het donshaar. En soms zijn het grotere momenten zoals baby’s eerste ontmoeting met opa en oma, thuiskomen als nieuw gezin. Ik ben er zeker van dat we allemaal foto’s willen die ons ontroeren, ons bij zullen blijven. Beelden die ons als gezin omhelzen. Niet geposeerd of gestyld, maar fotomoment uit het leven zoals het echt is. Natuurlijk en uniek, in de warmte van je eigen huis of op een andere lievelingsplek.

Graag leg ik jullie mooie verhaal vast. Of het nu je zwangerschapsbuik is, jullie pasgeboren babytje (binnen 48 uur na de bevalling), of jullie als nieuw en jong gezin, dat maakt me niet uit. Wat ik wel belangrijk vind is dat jullie nú die mooie momenten omarmen. En vastleggen. Het zijn momenten die nooit meer terugkomen. En te waardevol zijn om niet in foto’s te vertellen.

Nicole Langen

www.nicolelangenfotografie.nl

Facebook: nicolelangenfotografie

Instagram: nicole_langen

Nicole Langen Fotografie is gevestigd in Laren (NH)

GGD Regio Utrecht uitklapper, klik om te openen

De GGD kijkt met de ouders mee naar de ontwikkeling van hun kind. Praten met hen over de gezondheid, opgroeien, opvoeding en voeding. Dit vanaf de geboorte totdat het kind 18 jaar is. Door contacten met kinderopvang, peuterspeelzalen en scholen helpen we ook daar om kinderen in een gezonde en veilige omgeving op te laten groeien.

Er zijn voor ieder kind contactmomenten gepland. Het eerste moment bestaat uit de hielprik en gehoorscreening als het kindje net geboren is. Dat bezoek zal aan huis plaats vinden.

Dan volgt na ongeveer 1 week nog een huisbezoek om de groei van de baby te volgen, over de voeding te praten, een dossier aante leggen en vooral te horen wat ouders/verzorgers met ons willen bespreken.

Daarna volgen de bezoeken aan het consultatiebureau. We zullen ook het vaccinatieprogramma volgens het RVP uitvoeren.

Als er behoefte is aan extra ondersteuning kunnen we dat bieden of zullen we verwijzen naar een andere instantie.

Verder hebben wij een telefonisch spreekuur, kunnen ouders en jongeren met ons chatten en kennen we inloopspreekuren op de diverse locaties.

www.ggdru.nl

Shop 4 mama uitklapper, klik om te openen

Op zoek naar een goede voedingsbh met de juiste steun? Tijdens je
zwangerschap verandert de lichaam soms heel snel, vooral bij de borsten.
Daarom is het  belangrijk om de juiste maat bh’s te dragen tijdens de
zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Een verkeerde bh kan
gezondheidsklachten veroorzaken. Shop4mama heeft een breed assortiment
meegroeibh’s en voedingsbh’s  in meer dan 120 maten voor zeer gunstige
prijzen tot echte cupmaat L.
Shop4mama heeft ook nachtkleding voor zwangerschap en borstvoeding en
comfortabele panty’s, ook in grote maten.  Shop4mama geeft ook kosteloos
bh maat advies dankzij 10 jaren ervaring en kennis in het gebied van
lingerie.

www.Shop4mama.nl

www.Slimwear.nl

Ludens uitklapper, klik om te openen

Welkom bij Ludens!
Bij de kinderdagverblijven van Ludens krijgen de kinderen de ruimte om de wereld op hun eigen wijze te ontdekken. Ieder kind is verschillend. Net als de kinderdagverblijven. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jou en je kind past:

 • flexibele opvang
 • biologisch eten en drinken
 • antroposofische basis
 • wisselende dagen
 • groen en duurzaam
 • babygroepen  en verticale groepen
 • meerdagen korting
 • halve dagen
 • 40-Weken pakket

Soms komt het goed uit als u een opvangdag kunt ruilen. Bij alle kinderdagverblijven kunt u dit handig via onze ouderportal regelen. U kunt 6 weken vooruit contractdagen ruilen en extra dagen aanvragen, op basis van beschikbaarheid.

Respectvolle communicatie vinden we erg belangrijk. Met de kinderen, de ouders en met collega’s. Al onze medewerkers zijn daarom getraind volgens de respectvolle communicatie methode van Thomas Gordon.

Ludens biedt kinderopvang vol aandacht, vertrouwen en plezier!

Komt gerust een keer kijken.

Onze kinderdagverblijven zijn op werkdagen geopend van 07.30 – 18.30 uur. 

030-2567070

ip@ludens.nl

www.ludens.nl

Hippykids uitklapper, klik om te openen

Hippy!
Hip, vrolijk én comfortabel, voor hippe kids!
Hippy is ontstaan uit het idee om hippe baby- en kinderproducten te maken voor moeders die net even iets anders willen.
De collectie bestaat uit verschillende baby- en kinderproducten zoals knuffeldoekjes, wikkeldoeken en dekens voor in de wieg, maxicosi of kinderwagen. Of de populaire en heel handige Luierbag voor als je niet de hele luiertas wilt meenemen, het 'bag in bag' principe. Maar ook voor leuke cadeausets ben je bij Hippy aan het juiste adres. Alles wordt gemaakt van mooie zachte kwaliteitsstoffen in verschillende kleuren en vrolijke prints.  Dit alles met veel liefde en passie gemaakt in Nederland.

06-15140682

info@hippykids.nl

www.hippykids.nl

www.facebook.com/hippykids

www.instagram.com/voor_hippe_kids

Inna Suncare uitklapper, klik om te openen

Suncare tijdens en na je zwangerschap
Tijdens je zwangerschap reageert je huid anders op de zon door de hormonale veranderingen. Inna Suncare is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid tijdens en na je zwangerschap en bevat unieke ingrediënten die kunnen helpen zwangerschapsmasker en striae te voorkomen. Bovendien beschermt Inna Suncare optimaal tegen de schadelijke invloed van de zon.

www.innasun.com

Inoli Baby Badolie uitklapper, klik om te openen

Bescherm de huid die je baby beschermt!
Na de geboorte is de huid van de baby nog niet helemaal volgroeid en vraagt extra aandacht en verzorging. De babyhuid is gevoeliger voor irritaties en zeep kan de huid snel uitdrogen. Daarom is het belangrijk om dagelijks baby's huidje goed te verzorgen en te beschermen met Inoli Baby Badolie. Een dun laagje olie blijft op de huid achter nadat de baby uit bad komt. Dat laagje met natuurlijke oliën heeft dezelfde functie als de huideigen vetlaag en zorgt bovendien dat de huid zacht en rijk aanvoelt. Het beschermt de huid tegen uitdroging en allerlei invloeden van buitenaf. Ook beperkt het de kans op huidreacties.

Omdat niet elke babyhuid hetzelfde is heeft Inoli voor de verschilllende huidtypes elk een specifieke badolie ontwikkeld.

www.inoli.care

Billenboetiek uitklapper, klik om te openen

De Billenboetiek verkoopt vrolijke wasbare luiers! Duurzaam, een stuk
goedkoper dan wegwerp, en door het inlegevel dat in de WC kan absoluut
niet vies. Kijk eens op www.billenboetiek.nl voor de mooie dessins, de
vele voordelen en een uitleg van de verschillende systemen.

www.billenboetiek.nl

BasisBabyBox uitklapper, klik om te openen

Dé uitzet voor je baby, dit basispakket is uit te breiden voor beddengoed voor de wieg, beddengoed voor het ledikant, kruiken met toebehoren, SwaddleMe en babykleding. Alle pakketten zijn te verkrijgen speciaal voor een jongen, een meisje of universeel.

Kleine Bikkel, voor de premature baby. Couveuse dekentjes, rompertjes, kleding, speentjes en in de toekomst kleine babymutsjes en een dagboekje.

06-50530528

info@basisbabybox.nl

www.basisbabybox.nl

Nannies at Night uitklapper, klik om te openen

Nannies at Night: specialist in nachtoppas

Bij Nannies at Night kan je terecht voor een nanny die ’s nachts over jouw kind waakt. Dit betekent dat je ’s nachts alle zorg uit handen kunt geven. De nanny is verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met jouw kind(eren); wiegen, troosten, voeden en verschonen. Zodat je 's ochtends fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen!

 0618461581

 info@nanniesatnight.com

www.nanniesatnight.com

Yoga voor vrouw & kind uitklapper, klik om te openen

Zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding

Tijd voor jezelf, aandacht voor je lichaam, zwanger zijn, je kindje, de komende bevalling. Zwangerschap en bevalling wordt door iedere vrouw als een bijzondere tijd beleefd. Deze cursus biedt de mogelijkheid je meer bewust te worden van lichamelijke en emotionele veranderingen tijdens je zwangerschap. Samen kijken we naar de verschillende aspecten van de bevalling en wat daarin voor jou belangrijk is.

Bij yoga voor vrouw en kind kun je ook hormoonyoga volgen, geschikt bij kinderwens en goed voor de hormoonbalans van iedere vrouw.

Na de zwangerschap kun je ontzwangeren en babymassage volgen

Bel voor vrijblijvende informatie met Swaentje 06 42519679 of stuur een mailtje naar info@yogavoorvrouwenkind.nl

www.yogavoorvrouwenkind.nl

Sprankelend lifestyle fotografie uitklapper, klik om te openen

Unieke en intieme momenten, liefdevol & integer vastgelegd. De eerste momenten met je kindje. Je kijkt er zo lang naar uit. Momenten die zo waardevol zijn en gaan snel aan je voorbij gaan. Sprankelend fotografie heeft de mogelijkheid om de geboorte van je kindje vast te leggen, maar ook de momenten daarna. Op een liefdevolle, integere en professionele manier. Ik ben op de achtergrond aanwezig, zodat jullie het moment kunnen beleven, samen en in alle rust, terwijl ik de mooiste momenten voor jullie vastleg, als herinnering voor later.

Ook de periode rondom de zwangerschap en kraamtijd leg ik graag voor je vast tijdens een lifestyle fotosessie. Tijdens een lifestyle sessie heb je echt even tijd voor jezelf of elkaar, terwijl ik dit liefdevolle moment kan vastleggen als een waardevolle herinnering.

06-18873791

mail@sprankelendfotografie.nl

www.instagram.com/sprankelendfotografie

www.facebook.com/sprankelendfotografie

ZILVERKAPJES uitklapper, klik om te openen

Zilverkapjes zijn kapjes voor op de tepels.  Ze zijn gemaakt van puur zilver. De vorm maakt ze comfortabel om te dragen. Door het dragen van het zilver wordt de tepel ondersteund en beschermd. De helende werking van de moedermelk en de anti-bacteriële werking van het zilver zorgen samen voor een gezond klimaat. Het gebruik van de zilveren kapjes is onschadelijk voor de baby en de moeder. Ze genezen tepelkloven en spruw binnen korte tijd. Duurzaam & puur natuurlijk.

contact@zilverkapjes.nl
www.zilverkapjes.nl

Little Luck fotografie uitklapper, klik om te openen

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat een spannende weken hebben jullie achter de rug en wat een bijzondere tijd gaat er nog komen.

Graag verwelkom ik jullie in mijn studio om samen deze speciale tijd vast te leggen om nog jaren lang van te kunnen genieten.

Ik ben gespecialiseerd in Belly's & Baby's, van zwangerschap tm het eerste jaar. Met mijn ervaring als voormalig kraamverzorgster en inmiddels 4 jaar specialisatie in newborn, zijn jullie bij mij aan het goede adres voor een veilige en liefdevolle fotoshoot. Wees welkom om een kijkje te nemen op mijn website of social media. 

Tijdens de zwangere zaterdag kunnen jullie al jullie vragen stellen en maak ik graag kennis met jullie. Hopelijk tot dan!

info@littleluckfotografie.nl

www.littleluckfotografie.nl

Facebook/Instagram
Valkenkamp 248
Maarssen

Klein Uniek uitklapper, klik om te openen

Wij verkopen prematuren en dysmaturen kleding maat 38 tot 48 en newborn kleding maat 50/56. Allemaal handmade. Daarnaast hebben we ook accessoires dekent aan speenkoorden en slabbers dekentjes muziekfiguren en aankleding. We hebben ook een website...

www.kleinuniek.nl

Bedankt voor uw reactie!

Heeft deze informatie u geholpen?

Graag horen we van u waarom niet, zodat we onze website kunnen verbeteren.

Contact

Afspraken

Afspraken en wachttijden

Patiëntgegevens

Voor professionals

Praktisch